Killing Beats Dot Com Do you dare to kill that beat ?

ИСТОРИЯТА НА ЛЕГЕНДАТА „FORMIDABLE! AZNAVOUR”

Сряда 11.09.24 НДК1

ПРЕМИЕРА В СОФИЯ! !

Gil Marsalla представя:
Световното турне по случай 100-годишнината.
ИСТОРИЯТА НА ЛЕГЕНДАТА
„FORMIDABLE! AZNAVOUR”
Музикално пътешествие
със звезда от световноизвестния мюзикъл „Ромео и Жулиета“ JULES GRISON и ансамбъл.

Formidable! Aznavour ( „Страхотно! Азнавур”) не е проста музикална история за иконата на френския шансон Шарл Азнавур, това е емоционално пътешествие през неговия живот и необикновена кариера, прославящо най-великите му песни. Публиката е пренесена от всепризнатия певец Жул Гризон, изживявайки отново магията и същността на парижката бохема. Жил Марсала и Жул Грисон успешно пресъздават приказната атмосфера на оживените улици на френската столица, откъдето Азнавур черпи своето вдъхновение.
Всяка изпълнена песен е част от пъзела на живота му, от скромното начало до международното посвещение. Артистите на сцената улавят суровата емоция на текстовете на Азнавур, предавайки всеки нюанс с талант и чувствителност. Тази почит към Шарл Азнавур е ода за живота и изкуството на артист, оставил своя отпечатък в историята на музиката. “Formidable! Aznavour” доказва, че музиката на този огромен артист все още резонира толкова силно и днес, продължавайки да докосва сърцата и да вдъхновява нови поколения.
JULES GRISON
ой без съмнение е един от най-талантливите певци и изпълнители на своето поколение, най-известен с ролята си в световноизвестния мюзикъл „Ромео и Жулиета“.
Той е сътрудничил в редица реномирани проекти, включително „My Man – мюзикълът за успеха от 1920-те до 1940-те“ в Théâtre des Variétés в Париж през 2005 г.
Той също така е участвал в „Les Années Tubes“ от Roger Louret от 2009 до 2011 и Париж! Шоуто. Той е запален по Music Hall и френската вариететна музика и тук ни представя едно от най-великите трибюти, създавани някога за Шарл Азнавур.


See also the latest added
events in our calendar

11.09.24 НДК1 СОФИЯ
Билети billetBg и Eventim

Тази легенда на френската песен почина на 1 октомври 2018 г. на 94-годишна възраст.

https://bilet.bg/bg/events/5060

0 Replies to “ИСТОРИЯТА НА ЛЕГЕНДАТА „FORMIDABLE! AZNAVOUR””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

anti fatigue mats