Killing Beats Dot Com Do you dare to kill that beat ?

Legion run: 10 години приключения и отборен дух!

Legion run: 10 години приключения и отборен дух!

Обучение по сърдечен масаж – акцентът на Legion run 2024

Тази година Legion run ще отпразнува своята 10-та годишнина с нещо наистина специално. Най-голямото спортно събитие с масово участие в България и Югоизточна Европа не само ще предложи уникални предизвикателства и забавления, но и ще се фокусира върху животоспасяващи умения. Всички над 5000 участници ще бъдат обучени как се прави сърдечен масаж и как да реагират в случай на сърдечен арест. Това задължително обучение ще предостави на участниците знания и умения, които могат да спасят човешки живот в критични моменти.

Благотворителна кауза – Подкрепа за “Първите три минути”

Както всяка година, Legion run подкрепя благотворителна кауза. Тази година средствата ще бъдат насочени към фондация “Първите три минути” за закупуване на мобилни дефибрилатори за училища и планински хижи. С всеки закупен дарителски биет, участниците даряват 20 лева, а Legion run удвоява сумата, като 40 лева от стойността на билета ще бъдат дарени на фондацията. Каузата е подкрепена от световноизвестни личности като Ангела Меркел, Андре Рийо, Вини Джоунс и много други. Това е още една причина да се включите и да направите разликата.

Нови активности за малки и големи

Събитието тази година ще включва множество нововъведения, които ще направят Legion run още по-вълнуващо и достъпно за всички. За първи път ще бъде представено специално трасе за деца от 5 до 14 години, което обещава да предложи същото ниво на забавление и предизвикателства като основното трасе.

 

 

 

 

 

В допълнение, Legion run ще бъде домакин на Фитнес Фестивал с разнообразни активности като Пилатес, ZUMBA® Fitness, Табата, Les Mills BodyFunctional Training и възстановителни занимания. Фестивалът ще предложи на участниците възможността да се включат в различни форми на тренировка и забавление, независимо от тяхната физическа подготовка.

 

 

 


See also the latest added
events in our calendar

 

Безплатен концерт за всички

За да отбележи десетата си годишнина, Legion run ще предложи на всички участници и посетители безплатен концерт. На сцената ще се изявят популярни изпълнители като 100 Кила, FYRE, DJ Doncho и DJ Theo. Концертът ще допринесе за празничното настроение и ще бъде чудесен завършек на деня, изпълнен с приключения и забавления.

 

 

 

 

 

Заедно, като отбор

Legion run е не просто спортно събитие, а възможност за участие в едно голямо приключение, където работата в екип и взаимопомощта са ключови. Независимо от физическата подготовка, всеки е добре дошъл и ще намери своето място на трасето.

Присъединете се към нас, за да отпразнуваме 10 години Legion run с много емоции, забавления и благотворителност!

 

 

0 Replies to “Legion run: 10 години приключения и отборен дух!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

anti fatigue mats